Grote clubactie

https://toolbox.clubactie.nl/actie/ConstantCharloisRotterdam

Beste leden (zie ook jullie e-mail),

Jullie zijn er vast mee bekend, maar dit jaar zal ook CCR meedoen met de grote clubactie. Deze actie is bedoeld om clubs financieel te ondersteunen en het clubs mogelijk te maken om leuke activiteiten te organiseren. Bij CCR willen we het opgehaalde geld gaan gebruiken om 1) damactiviteiten in de buurt te organiseren zoals jullie ook de afgelopen week voorbij hebben zien komen, en 2) willen we het geld gebruiken om meer jeugd enthousiast te maken en aan te trekken bij de club.

Daarom is het nu aan jullie, beste leden. Doneer zelf geld voor de club door een lot te kopen waarmee je ook kans maakt op geweldige prijzen. En vraag ook anderen uit je omgeving, vrienden, of familie om onze prachtige damvereniging te steunen! Ga daarom direct naar http://toolbox.clubactie.nl/actie/ConstantCharloisRotterdam en klik op Steun Ons!

Als bestuur van CCR hebben we daarnaast nog besloten om het CCR lid dat de meeste loten heeft verkocht in het zonnetje te zetten door een leuke extra prijs aan hem uit te loven, die we later bekend zullen maken.

Bij voorbaat vriendelijk bedankt en dat we maar veel geld mogen ophalen voor onze prachtige club!
Met vriendelijke groet,

Bart de Vos
Namens het CCR bestuur